Regionale conferenties Passend Onderwijs

Het Infopunt Passend Onderwijs organiseert in september en oktober tien regionale middagconferenties in het hele land, van Heerenveen tot Roermond. Op het programma staan een inleiding over de actuele ontwikkelingen en tien workshops in twee rondes. Lees verder

Alle conferenties richten zich op een breed publiek van bestuur, directieleden, leerkrachten, zorgfunctionarissen in en om de scholen voor PO, VO, SO en MBO, maar zijn ook bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de educatieve dienstverlening, ouders, instellingen voor jeugdzorg, gemeentefunctionarissen, politiek en vakorganisaties.

Het programma begint steeds om 12 uur en duurt tot 17 uur. Het workshopaanbod verschilt per regionale conferentie, maar er komen altijd onderwerpen aan bod die van belang zijn voor het vormgeven van Passend Onderwijs op regionaal niveau. Ook goede praktijkvoorbeelden komen aan de orde.

Na afloop van de workshops is er de ‘Passend Onderwijs Vraagbaak’ waarbij u uw vragen kunt stellen aan een expert. Het volledige programma, met het workshopaanbod per conferentie, kunt u downloaden uit de rechterkolom hiernaast.

Conferentiedata

Hieronder treft u in chronologische volgorde het schema met de conferentiedata en –plaatsen.

Passend Onderwijs Regio

Conferentiedata

Plaats en Locatie

E

Noord West

dinsdag

8 september

Aristo Amsterdam

A

Noord

donderdag

10 september

Abe Lenstra stadion Heerenveen

F

Midden West I

dinsdag

15 september

Galgenwaard Utrecht

B

Noord Oost

woensdag

16 september

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

D

Midden

maandag

21 september

Reehorst Ede

C

Midden Oost

maandag

28 september

Hanzehof Zutphen

I

Zuid West

dinsdag

6 oktober

Hotel Gilze Rijen

G

Midden West II

donderdag

8 oktober

Van der Valk De Gouden Leeuw Voorschoten

J

Zuid Midden

dinsdag

13 oktober

Aristo Eindhoven

K

Zuid Oost

donderdag

15 oktober

Oranjerie Roermond

Inschrijven, kosten en annulering

Inschrijven voor één of meerdere conferenties kan al, uitsluitend individueel online via www.deelnameregistratie.nl. De kosten zijn 100 euro per persoon, inclusief lunch.

Tijdens uw inschrijving kunt u direct uw workshops reserveren. Indien u na inschrijving geen mailbevestiging ontvangt, neem dan direct contact op met de deelnameregistratie: tel. 036-5331941 (tussen 10.00-12.00 uur) of e-mail passendonderwijs@deelnameregistratie.nl.
                    

Bijlagen