SBLO reikt in 2012 weer Praemium Onderwijsrecht uit

De Stichting Bijzonderen Leerstoelen Onderwijsrecht (SBLO) reikt volgend jaar weer het Praemium Onderwijsrecht uit. Lees verder

De prijs van 1000 euro zal worden toegekend voor het als beste beoordeelde werk op het terrein van onderwijsrecht, dat onlangs is voltooid  of voor de sluitingstermijn van de inzending zal zijn voltooid. Inzenden kan tot 1 juni 2012.

Het bestuur van de SBLO verzoekt hoogleraren en andere deskundigen aanbevelingen in te dienen voor de toekenning van de prijs. Het bestuur roept ook studenten van Nederlandsetalige universiteiten in Nederland en BelgiĆ« op hun afstudeerscriptie, werkstuk of andere publicatie over onderwijsrecht in te zenden en mee te dingen naar het praemium. Deze oproep geldt ook voor studenten die na 1 september 2008 zijn afgestudeerd.

De jury onder voorzitterschap van professor Miek Laemers van de Vrije Universiteit in Amsterdam zal het ingezonden werk beoordelen. Daarbij zal onder meer worden gekeken naar originaliteit en wetenschappelijk gehalte.

Alle gegevens over het Praemium Onderwijsrecht zijn opgenomen in een reglement. Dit reglement en de formulieren voor deelname kunt u opvragen bij Cora Tuitel van de Besturenraad, die de SBLO mede in stand houdt: ctuitel@besturenraad.nl, 0348-744444.

U kunt het reglement en de formulieren ook per post opvragen: Stichting Bijzondere Leerstoelen Onderwijsrecht, postbus 381, 3440 AJ Woerden.