Scholen kunnen première WarChild-musical winnen

Basisscholen die de musical ‘Voor kids gaat de zon op’ van WarChild opvoeren, kunnen een groots uitgevoerde première winnen. De school wordt gratis omgetoverd tot Theater Carré -inclusief rode loper en alles wat daarbij hoort – en zanger Marco Borsato en producent Albert Verlinde zullen de première bijwonen. Lees verder

Bijna 3200 basisscholen gaan de gratis WarChild-musical ‘Voor kids gaat de zon op’ opvoeren. Dat is ruim eenderde van alle basisscholen in Nederland. Ook scholen in onder meer Suriname, op de Antillen, in België, Duitsland, Finland, China en Japan gaan de musical opvoeren.

Om het enthousiasme van alle leerlingen extra kracht bij te zetten, geven WarChild en V&V entertainment een première in stijl weg, met rode loper, limousine en fotomoment. Marco Borsato, die ambassadeur is van WarChild, en musicalproducer Albert Verlinde zullen de première van de winnende school bijwonen. Bovendien mag de cast een special appearance maken in het tv-programma RTL Boulevard.

Scholen die aan de wedstrijd willen meedoen, kunnen de repetitie van een van de musicalliedjes op YouTube zetten en zich aanmelden bij WarChild.

Klik hier voor meer informatie.