Onze partner Schoolinkoop start een Europese aanbesteding voor schoonmaak van schoolgebouwen. Op 22 februari en 18 maart zijn hierover informatiesessies. U kunt tot 1 april aanhaken bij deze aanbesteding.

Dagelijks lopen er honderden leerlingen het schoolgebouw in en uit. Ook zijn er tientallen leerkrachten en medewerkers aanwezig. Deurklinken, kranen, tafels en stoelen worden door meerdere personen aangeraakt. Hoe zit het met de hygiëne, hoe zorgt u ervoor dat het schoolgebouw schoon is? Dat zijn belangrijke vragen, zeker in tijden van corona! Schoolinkoop kan u helpen bij het vinden van een goed en betrouwbaar schoonmaakbedrijf.

In april start Schoolinkoop een nieuwe Europese aanbesteding voor schoonmaak van schoolgebouwen. Ook uw school kan zich daarvoor inschrijven. Dat is mogelijk tot vrijdag 1 april.

Informatiesessies

Voor deze aanbesteding wil Schoolinkoop graag weten wat de wensen van de deelnemers zijn. Natuurlijk is het essentieel dat een schoonmaakbedrijf de school ontzorgt. Goede communicatie is natuurlijk ook van belang om eventuele misverstanden te voorkomen. Schoolinkoop zet alle eisen en wensen op een rij en zoekt samen met de deelnemers de best passende dienstverlener(s).

Meer weten? Schoolinkoop organiseert online informatiesessies over het aanbestedingsproces:

  • Dinsdag 22 februari 14:00 – 15:00 uur
  • Donderdag 18 maart 14:00 – 15:00 uur

U kunt zich voor een van deze informatiesessies aanmelden via de website van Schoolinkoop.

Schoolinkoop geeft graag antwoord op al uw vragen. Mail naar info@schoolinkoop.nl of bel 073 – 888 53 08.

Deel dit bericht: