School!Week 2013: korting op masterclass debatteren

Het Debatbureau biedt in het kader van de School!Week 2013 met forse korting een masterclass debatteren aan. In de jaarlijkse campagneweek van VOS/ABB en de Vereniging Openbaar Onderwijs kunnen openbare en algemene toegankelijke scholen zich positief in de schijnwerpers zetten. Lees verder

Met de masterclass van het Debatbureau krijgen leerlingen inzicht in het overtuigend presenteren van hun mening en leren ze goed argumenteren. Ze oefenen met debatteren aan de hand van actuele stellingen. Verder krijgen uw leerlingen tips & tricks en worden debattechnieken besproken die politici gebruiken.

Het Debatbureau heeft jarenlange ervaring met debatteren in het voortgezet onderwijs. Het organiseert onder andere Op weg naar het Lagerhuis (de grootste scholierendebatwedstrijd van Nederland) en is betrokken bij verschillende activiteiten in de School!Week. 

In het kader van de School!Week kunt u een masterclass van een dagdeel afnemen voor 275 euro (exclusief reiskosten, inclusief btw; de normale prijs is 400 euro). U kunt zelf bepalen of de workshop wordt gegeven aan meerdere klassen of aan een selecte groep leerlingen.

U kunt de masterclass met korting online aanvragen.

Meer informatie over de School!Week 2013 van 18 tot en met 22 maart staat in de rechterkolom of ga naar www.openbaaronderwijs.nu.