School!Week: EduDivers geeft ‘schoolvisite’ weg

Hoe ervaren leerlingen de sfeer in school rond burgerschap, diversiteit en homoseksualiteit? EduDivers organiseert ‘schoolvisites’, waarin leerlingen hier antwoorden op zoeken. Eén schoolvisite ter waarde van 1000 euro wordt in het kader van de School!Week 2013 gratis weggegeven! Lees verder

De School!Week 2013 is de landelijke campagneweek waarin openbare en algemeen toegankelijke scholen in heel Nederland zich positief op de kaart zetten. Er is in die week, van 18 tot en met 22 maart, extra aandacht voor de kernwaarden van het openbaar onderwijs.

Onderdeel van die kernwaarden zijn burgerschap, respect en diversiteit. Deze thema's kunt u in de school aan bod laten komen door middel van een schoolvisite van EduDivers. Met discussies, een enquête, interactieve lessen en een flitsende nabespreking wordt verkend hoe de situatie op school is en wat beter kan.

Als u een gratis schoolvisite wilt (EduDivers geeft er maar één weg!), kunt u zich online aanmelden. Let op: uw school dient wel aangesloten te zijn bij VOS/ABB en/of de Vereniging Openbaar Onderwijs. 

De schoolvisite is geschikt voor het voortgezet onderwijs.

Klik hier voor meer informatie en de online aanmeldmogelijkheid op www.openbaaronderwijs.nu.