School!Week: openbaar onderwijs in de spotlight!

De School!Week 2013 is begonnen. Tot en met vrijdag laten openbare en algemeen toegankelijke scholen zien waar zij voor staan. Wat doet ú in de School!Week? Vertel uw verhaal en mail uw foto's!

De School!Week is de jaarklijks terugkerende campagne voor en door het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs. De week is een initiatief van VOS/ABB in samenwerking met de Vereniging Openbaar Onderwijs (VOO).

Centraal in de School!Week staan de kernwaarden van het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs. Het motto van de landelijke campagne is 'Ik ben welkom!', omdat de openbare en algemeen toegankelijke scholen van en voor de gehele samenleving zijn.

VOS/ABB en VOO willen graag weten wat uw organisatie in de School!Week doet om het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs positief in de schijnwerpers te zetten. U kunt uw verhaal en eventueel ook foto's mailen naar Martin van den Bogaerdt van VOS/ABB: mvandenbogaerdt@vosabb.nl. Vermeld in uw mail de naam van uw school/scholen en de plaats waar die staat/staan.

Voorafgaand aan de School!Week organiseerde VOS/ABB de Pre-School!Week Tour. Op verschillende plaatsen in het land waren er inspirerende bijeenkomsten.