Slotconferentie Verbindend Leren in Zwijndrecht

De bij VOS/ABB aangesloten Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden (OZHW) organiseert de slotconferentie Verbindend Leren. De conferentie is op maandag 31 mei op LOC@ (spreek uit: loket) in Zwijndrecht. Lees verder

Doel van deze conferentie is om een duurzame samenwerking tot stand te brengen tussen scholen voor beroepsonderwijs, bedrijven en instellingen in de regio Barendrecht, Ridderkerk en de Zwijndrechtse Waard.

Dit kan onder meer door duurzame sponsoring, het beschikbaar stellen van stageplaatsen en het samen met de scholen ontwerpen van betekenisvolle opdrachten voor leerlingen. De conferentie is er ook op gericht te komen tot een blijvende uitwisseling van informatie tussen bedrijven, instellingen en onderwijs.

Klik hier voor meer informatie over de slotconferentie Verbindend Leren in Zwijndrecht. In de rechterkolom staat de digitale versie van de uitnodiging voor deze conferentie.

Over Onderwijs
Verbindend Leren, met projectleider Betty Smits-van Sonsbeek van VOS/ABB, heeft de afgelopen drie jaar in diverse regio belangrijke resultaten geboekt. Het VOS/ABB-magazine heeft er drie keer aandacht aan besteed.

Klik hier voor een artikel over de conferentie Verbindend Leren in het najaar van 2008 in Château Sint-Gerlach in Zuid-Limburg. Het artikel staat in Over Onderwijs nr. 7 (2008).

Klik hier voor een interview met waarnemend rector Leen Prins van het bij VOS/ABB aangesloten Schoonhovens College, waar in oktober 2009 een conferentie Verbindend Leren plaatshad. Het interview staat in Over Onderwijs nr. 4 (2009).

Klik hier voor het verslag van de conferentie Verbindend Leren op het Schoonhovens College in oktober 2009. Het verslag staat in Over Onderwijs nr. 5 (2009).

Informatie: Betty Smits-van Sonsbeek, 06-22939680, bsmits@vosabb.nl

Bijlagen