Soft skills voor bestuurders en toezichthouders

In november zijn er weer vier bijeenkomsten van de governance-contactgroepen van VOS/ABB. Ze gaan over de zachte kant van governance, oftewel over de soft skills die bestuurders en toezichthouders kunnen toepassen. Als uw organisatie bij VOS/ABB is aangesloten, kunt u zich hieronder online aanmelden.

Senior-adviseur Janine Eshuis van VOS/ABB organiseert de bijeenkomsten. Zij heeft organisatiepsycholoog Anthon van der Horst van talentbureau GITP bereid gevonden om over de zachte kant van governance te komen praten. Welke soft skills kunnen bestuurders en toezichthouders inzetten? Welke dynamiek is wenselijk, waarover moet het gaan, wanneer ontstaat vertrouwen of juist wantrouwen? Is er een heldere lijn aan te brengen in wat goed is en wat fout? Kortom: Van der Horst gaat het hebben over inzicht in opvattingen over (on)gewenst gedrag.

Ter inspiratie kunt u een artikel downloaden van Van der Horst.

Aanmelden

De bijeenkomsten zijn op de volgende data en locaties:

Elke bijeenkomst is van 16 tot 19 uur (de bijeenkomsten worden afgesloten met een buffet).

Deelname kost 150 euro per persoon (btw-vrij). Let op: wij organiseren deze bijeenkomsten exclusief voor onze leden!

Datumkeuze
 
Persoonlijke gegevens
E-mailadres*
Voorletters / Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Mobiel nummer*
 
Organisatiegegevens
Organisatie / school*
Functie*
Lid VOS/ABB* ja (verplicht)
 
Overig
Vraag/Opmerking
 
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.*
 

Let op: het eventueel annuleren van een aanmelding is kosteloos, tot twee weken van tevoren. Indien u later annuleert zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht.

* verplicht