Laatste plaatsen symposium excellent onderwijs

Het symposium over excellent onderwijs, dat VOS/ABB op 28 november organiseert, is inmiddels voor 80 procent volgeboekt. Als u er ook bij wilt zijn, schrijf dan nog snel in. Het is gratis en er is plaats voor maximaal 100 mensen. Lees verder

Op dit symposium in Hoevelaken wordt aandacht besteed aan drie openbare scholen die van VOS/ABB het predikaat TOP hebben ontvangen: Talentvol Openbaar Praktijkvoorbeeld. Deze scholen presteren buitengewoon op domeinen die te maken hebben met identiteit. Op 28 november komen vertegenwoordigers van drie scholen vertellen hoe zij het hebben aangepakt en wat het geheim van hun succes is. Als u wilt dat ook uw school TOP wordt, kom dan naar het symposium en vraag hen naar hun tips en tricks!

Deze drie scholen uit Amersfoort, Doetinchem en Arnemuiden, zijn TOP op het gebied van respectievelijk profilering, maatschappelijke betrokkenheid en levensbeschouwing. Het zijn twee basisscholen en een vo-school. Deze scholen zijn eerder geportretteerd in het magazine School! Op het symposium komt ook nog een andere spreker aan het woord: Danny Mekic, een succesvolle jonge ondernemer.

Het symposium begint om 14.15 uur in Bilderberghotel De Klepperman in Hoevelaken. Het is bestemd voor leden van VOS/ABB en deelname is gratis. Het enige wat u hoeft te doen is uw komst aankondigen het secretariaat van de vereniging. Dat kan heel simpel door een mailtje met uw naam en de naam van uw school of bestuur te versturen aan welkom@vosabb.nl. U ontvangt dan nadere informatie via de mail.

Voorafgaand aan het symposium is van 13 tot 14 uur de algemene ledenvergadering van VOS/ABB.

Meer informatie over het symposium.

Routebeschrijving naar Bilderberghotel De Klepperman, Oosterdorpsstraat 11, 3871 AA Hoevelaken.