Themabijeenkomst over crisiscommunicatie

Op dinsdag 23 maart organiseert het Communicatienetwerk van VOS/ABB voor de derde keer een themabijeenkomst over communicatie in het onderwijs. Op deze bijeenkomst zal het specifiek over crisiscommunicatie gaan. Lees verder

Op de bijeenkomst in Rotterdam wordt crisiscommunicatie onder meer belicht aan de hand van een Vlaamse publicatie en een filmpje over dit onderwerp.

Deelnemers wordt gevraagd om aan de hand van dit materiaal vragen en opmerkingen te mailen aan Martin van den Bogaerdt, de journalist, redacteur en woordvoerder van VOS/ABB: mvandenbogaerdt@vosabb.nl

Op basis van de vragen en opmerkingen die binnenkomen, kan tijdens de netwerkbijeenkomst gediscussieerd worden. 

Praktijksituaties
PR- en communicatiedeskundige John Beumer van het bij VOS/ABB aangesloten bestuur Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio (OOZ) zal een toelichting geven op de manier waarop hij met crisiscommunicatie omgaat. Ook communicatieadviseur Minnekus de Groot van de Koninklijke Auris Groep zal een praktijksituatie toelichten.

Caroline Volker van het Rotterdamse bestuur LMC Voortgezet Onderwijs bespreekt met de netwerkleden het persprotocol van haar organisatie.

Wanneer en waar?
De bijeenkomst van het Communicatienetwerk van VOS/ABB is op dinsdag 23 maart van 14.00 tot 16.30 uur in het Rotterdams Audiologisch Centrum voor Gehoor, Spraak en Taal van de Koninklijke Auris Groep. Adres: Heer Bokelweg 143, 3032 AD Rotterdam. Klik hier voor de routebeschrijving.

Ook bij het netwerk?
Het Communicatienetwerk van VOS/ABB is bedoeld voor medewerkers van scholen die via het lidmaatschap van hun bestuur bij VOS/ABB zijn aangesloten.  Deelname is gratis.

Wilt u zich bij het netwerk aansluiten? Meld u aan bij Annelies Schrijver: 06-22939679, aschrijver@vosabb.nl