Toolkit Toezicht Onderwijs

De Toolkit Toezicht Onderwijs bevat 47 checklists en vijf praktijkvoorbeelden voor intern toezichthouders en bestuurders/directieleden van instellingen voor primair, voortgezet en beroepsonderwijs. De toolkit is een uitgave van het Nationaal Register en kwam tot stand door bijdragen van VOS/ABB, de … Lees verder

De Toolkit Toezicht Onderwijs bevat 47 checklists en vijf praktijkvoorbeelden voor intern toezichthouders en bestuurders/directieleden van instellingen voor primair, voortgezet en beroepsonderwijs. De toolkit is een uitgave van het Nationaal Register en kwam tot stand door bijdragen van VOS/ABB, de PO-Raad, de VO-raad, het Platform voor Raden van Toezicht van mbo-instellingen, PricewaterhouseCoopers en Van Doorne NV. Daarnaast is medewerking verleend door de Inspectie van het Onderwijs.

Het Nationaal Register gaf eerder andere toolkits uit: Toolkit Toezicht, Toolkit Commissariaat, Toolkit Toezicht Pensioenfondsen en Toolkit Toezicht Zorginstellingen.

Gratis exemplaar
Alle besturen die lid zijn van VOS/AB krijgen een gratis exemplaar van de Toolkit Toezicht Onderwijs toegestuurd. De toolkit kan ook worden nabesteld. Leden van VOS/ABB betalen 20 euro ex. btw per stuk, voor niet-leden geldt de prijs van 35 euro ex. btw per stuk. Om de toolkit te bestellen kunt u contact opnemen met het secretariaat.