Uitnodiging gezamenlijk symposium VOS/ABB en VOO

Aan alle besturen die bij VOS/ABB zijn aangesloten en hun scholen is een uitnodiging verstuurd voor het symposium ‘Openbaar onderwijs heeft (de) toekomst’. Deelname aan dit symposium is gratis voor leden van VOS/ABB en de Vereniging openbaar Onderwijs (VOO). Aanmelden kan online. Lees verder

Het gezamenlijke symposium van VOS/ABB en VOO wordt twee keer gehouden: op 21 april in Zwolle en op 28 april in Rotterdam.

Op de uitvouwbare uitnodigingsflyer staat uitgebreide informatie over het programma. De digitale versie van de flyer staat in de rechterkolom van dit bericht.

Klik hier voor meer informatie op deze website. Wilt u zich direct aanmelden? Dat kan snel en gemakkelijk via het online aanmeldformulier. Daarop kunt u ook aangeven aan welke twee workshops u wilt meedoen.

Wij stellen het zeer op prijs al u komt, omdat wij er samen met u voor willen zorgen dat er ook in de toekomst krachtige en zelfbewuste openbare scholen blijven bestaan die vol overtuiging actief werken aan goed onderwijs voor álle kinderen.

Ontwerp symposiumflyer: MoMu Consultancy & Design

Bijlagen