Uw onderwijsvacatures voordelig in de krant

Gekwalificeerde kandidaten werven en uw werkgeverschap voor het voetlicht brengen? Godding & co helpt u in samenwerking met VOS/ABB om optimaal zichtbaar te zijn in de arbeidsmarkt en dat bovendien tegen voordelige tarieven. Lees verder

Dankzij een unieke kortingsregeling kunt u uw personeelsadvertenties goedkoper en gemakkelijker plaatsen in diverse media, waaronder nagenoeg alle regionale dagbladen in Nederland. U bent gegarandeerd veel goedkoper uit dan wanneer u de advertentie zelf bij de krant aanlevert.

Regionale dagbladen
Onder NRP vallen 5 grote uitgeefconcerns, waar nagenoeg alle regionale dagbladen onder vallen. Voor alle edities van de NRP-dagbladen geldt een korting van 23 procent op de losse millimeterprijzen. Ter illustratie hierbij enkele rekenvoorbeelden: voor een personeelsadvertentie in de Gelderlander betaalt u een losse millimeterprijs van  4,89. Via de kortingsregeling betaalt u  3,77 per millimeter. Een advertentie in het Noordhollands Dagblad kost normaal  3,80 per millimeter. Via de kortingsregeling 2,93 per millimeter. Wilt u weten welk voordeel u kunt behalen in uw regionale dagblad, neem dan contact op met Godding & co: 013-518 6158 / advertenties@godding-co.nl.

Landelijke Dagbladen
Voor primair en voortgezet onderwijs kunt u personeelsadvertenties ook met een aantrekkelijke korting plaatsen in diverse landelijke media. Hiervoor is een speciale wervingsmethodiek. Uw logo en vacaturetekst worden geplaatst in het wervingsstramien van Godding & co Onderwijsvacatures. Een voorbeeld hiervan staat op www.godding-co.nl

De binnengekomen sollicitaties worden direct en kosteloos aan u doorgestuurd, zowel per e-mail als per post onder vermelding van het vacaturenummer. Uiteraard is het ook mogelijk om in uw eigen wervingsstramien te adverteren of om een opvallende vormgeving te laten verzorgen, aangevuld met een professioneel media-advies.

Informeer naar de mogelijkheden en tarieven! Godding & co: 013-518 6158 / advertenties@godding-co.nl.