Vacatures bestuur en management lastig vervulbaar

Het blijkt lastig om geschikte kandidaten te vinden voor bestuurs- en directiefuncties in het onderwijs. De vacaturebank van VOS/ABB kan u hierbij helpen. Lees verder

Uit een peiling van de PO-Raad en de Algemene Vereniging Schoolleiders (AVS) komt naar voren dat veel vacatures voor de functies bovenschools directeur en (adjunct)directeur niet op tijd worden vervuld. Dat komt door schaarste aan geschikte kandidaten (klik hier voor de peiling).

Een oplossing kan zijn om via VOS/ABB kandidaten te zoeken. VOS/ABB biedt al vele jaren naar volle tevredenheid van adverteerders de mogelijkheid om vacatures te vermelden op de website en in de e-mailnieuwsbrieven. Leden van VOS/ABB krijgen hierbij korting. De website en de e-mailnieuwsbrieven, die elke maandag worden verstuurd, worden wekelijks door vele duizenden onderwijsprofessionals geraadpleegd.

De ervaring leert dat adverteren via VOS/ABB een schot in de roos is. Het gaat via VOS/ABB niet om de kwantiteit, maar zeer nadrukkelijk om de kwaliteit van de reacties die op personeelsadvertenties binnenkomen. Adverteerders ervaren dat als zeer waardevol. Ondanks de schaarste aan geschikte kandidaten lukt het via VOS/ABB vaak toch om de juiste persoon bij een functie te vinden.

Klik hier voor meer informatie over de advertentiemogelijkheden via VOS/ABB.

Klik hier voor een gratis abonnement op de wekelijkse e-mailnieuwsbrieven.