Veel belangstelling voor VOS/ABB tijdens NOT

VOS/ABB heeft op de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) in Utrecht het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs extra onder de aandacht gebracht. Lees verder

Bij de VOS/ABB-stand haalden vele honderden geïnteresseerden volop informatie en foldermateriaal over het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs. 

We richtten ons tijdens de NOT niet alleen op bestuurders en managers, maar ook op leerkrachten en pabo-studenten, om de meerwaarde van het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs én de Vereniging VOS/ABB voor het voetlicht te brengen.

Tijdens de NOT waren tegen verlaagde beursprijzen diverse boeken te koop. Bijvoorbeeld het boek ‘Sterrenschool 2.0’ over de integratie van onderwijs en kinderopvang. Ook de publicatie ‘Een vermogen om lief te hebben’ van dat de inmiddels gepensioneerde VOS/ABB’er Bé Keizer en financieel deskundige Reinier Goedhart ging vlot over de VOS/ABB-toonbank. 

In de VOS/ABB-stand was ook informatie beschikbaar verzekeringspartner Aon. Een adviseur van Aon gaf vele NOT-gangers persoonlijk advies.

Verscheidene VOS/ABB’ers hebben in de hallen van de Jaarbeurs gratis exemplaren van het magazine School! van VOS/ABB en de Vereniging Openbaar Onderwijs en de VO Gids uitgedeeld.