VO Gids bereikt 160.000 groep 8-leerlingen!

Steeds meer scholen ontdekken de VO Gids. In de regio-edities van deze keuzegids voor groep 8-leerlingen en hun ouders kunnen scholen voor voortgezet onderwijs zich met eigen redactionele pagina’s profileren. Voor leden van VOS/ABB geldt een aantrekkelijke kortingsregeling!

De VO Gids wordt uitgegeven door de Onderwijs Communicatie Groep, waarmee VOS/ABB samenwerkt. In alle regio-edities belicht VOS/ABB over twee pagina’s de kernwaarden van het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs. VOS/ABB ziet in de VO Gids meerwaarde voor de leden, omdat profilering met eigen pagina’s efficiënter is dan losse advertenties in bijvoorbeeld huis-aan-huisbladen of het uitgeven van een eigen keuzegids voor groep 8-leerlingen en hun ouders.

Ook Leiden doet mee!
Steeds meer scholen en ook gemeenten zien die meerwaarde. Zo is deze week bekend geworden dat de gemeente Leiden heeft besloten samen te gaan werken met de VO Gids. Dit betekent dat de Onderwijsgids Regio Leiden en de VO Gids met ingang van het nieuwe schooljaar als één schoolkeuzegids worden gepubliceerd. Alle informatie over de keuzemogelijkheden komt beschikbaar in één eigentijdse gids en op www.devogids.nl.

Eerder werd bekend dat de VO Gids ook wordt uitgegeven in Rotterdam-Centrum, de Kop van Noord-Holland, West-Friesland, Arnhem en omgeving, Groningen en in nog veel meer regio’s. De edities bereiken inmiddels bijna 160.000 groep 8-leerlingen en hun ouders. De gids wordt gratis verspreid onder 5600 basisscholen. Bijna 250 vo-scholen presenteren zich in de VO Gids.

Korting via VOS/ABB
Voor scholen voor voortgezet onderwijs die via hun bestuur bij VOS/ABB zijn aangesloten, geldt een aantrekkelijke kortingsregeling als ervoor wordt gekozen om in één of meer regio-edities eigen profileringspagina’s te plaatsen. De korting kan oplopen tot 30 procent.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met uitgever Axel van ’t Hoen: 06-49280415, axel.vanthoen@devogids.nl.
Meld dus dat uw organisatie lid is van VOS/ABB, want daarmee kunt u geld besparen!