VO Gids: nieuwe uitgave voor leerlingen groep 8

De VO Gids is een nieuwe uitgave voor leerlingen van groep 8 en hun ouders. De eerste regionale gidsen, die gratis onder leerlingen van groep 8 worden verspreid, zijn gepubliceerd. In de VO Gids besteedt VOS/ABB met een eigen redactionele bijdrage op een positieve manier aandacht aan de kenmerken van het openbaar onderwijs. Lees verder

Uw school voor voortgezet onderwijs kan zich met eigen pagina’s in de regionale VO Gids presenteren. Als uw school via het bestuur bij VOS/ABB is aangesloten, kunt u gebruikmaken van een speciale kortingsregeling: als lid van VOS/ABB krijgt u 30 procent korting als u naast een presentatie in de VO Gids van uw eigen regio er ook voor kiest om uw school met eigen pagina’s te promoten in de gids van een naastgelegen regio.

Als voorbeeld nemen we een school in de regio Duin en Bollenstreek. Voor de eigen presentatiepagina’s betaalt deze school 1750 euro. Voor doorplaatsing in de gids voor de regio Leiden geldt 30 procent ledenkorting. Niet-leden van VOS/ABB betalen daar 1150 euro voor; leden krijgen 345 euro korting en betalen voor doorplaatsing dus 805 euro.

Goedkoper dan huis-aan-huisbladen
Voordeel van de nieuwe regionale keuzegidsen is niet alleen dat u uw school regionaal onder de aandacht van leerlingen en ouders kunt brengen, maar ook dat u zich met uw eigen pagina’s tegen een lager tarief dan van de plaatselijke media positief kunt presenteren. Adverteren in eenmalige huis-aan-huisbladen is over het algemeen duurder. Bovendien bereiken deze advertenties lang niet alle leerlingen en ouders.

VOS/ABB ziet in de nieuwe regionale keuzegidsen een kans voor het openbaar en algemeen toegankelijk voortgezet onderwijs om zich op een positieve en efficiënte wijze te profileren. Dit was reden om met uitgever Axel van ’t Hoen actief mee te gaan denken over de redactieformule en om afspraken te maken over de exclusieve ledenkorting.

Bovendien heeft VOS/ABB met twee redactionele pagina’s specifieke aandacht aan het openbaar onderwijs kunnen besteden. Hierin komen onder meer de kernwaarden van het openbaar onderwijs aan bod. De twee redactionele pagina’s kunt u downloaden uit de rechterkolom van dit bericht.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van de VO Gids.

Informatie: Martin van den Bogaerdt, 06-13190311, mvandenbogaerdt@vosabb.nl

Bijlagen