DUO organiseert online voorlichtingsbijeenkomsten en vragenuurtjes over het XBRL Onderwijsportaal. Sinds 8 maart is het mogelijk om via dit portaal de rapportages voor de verantwoording over 2022 aan te leveren.

De voorlichtingsbijeenkomsten gaan over de wijzigingen in het XBRL Onderwijsportaal. Vragen kunt u voorafgaand aan de online bijeenkomst indienen via xbrl@duo.nl. Ook kunt u tijdens de bijeenkomsten via de chat vragen stellen (dat kan niet mondeling). De voorlichtingsbijeenkomsten zijn op donderdag 13 april en dinsdag 16 mei, op beide dagen van 10:00 tot 11:30 uur.

Daarnaast organiseert DUO twee online vragenuurtjes. In deze vragenuurtjes is het wel mogelijk om mondeling vragen te stellen (dat kan dan ook via de chat overigens). De vragenuurtjes zijn op donderdag 8 juni en donderdag 15 juni, op beide dagen van 10:00 tot 11:30 uur.

Dit is de Teams-link om deel te nemen aan de voorlichtingsbijeenkomsten en/of de vragenuurtjes. Deze Teams-link is voor alle bijeenkomsten en vragenuurtjes gelijk. U hoeft zich niet aan te melden.

Deel dit bericht: