VOS/ABB-bestuurslid Joep Spanjaard overleden

VOS/ABB heeft met groot verdriet kennisgenomen van het overlijden van bestuurslid Joep Spanjaard. Hij was al enige tijd ziek. Spanjaard was 57 jaar. Lees verder

Joep Spanjaard was directeur-bestuurder van de bij VOS/ABB aangesloten Stichting Openbaar Basisonderwijs Hilversum. In 2009 trad hij toe tot het bestuur van VOS/ABB. Daarvoor was hij voorzitter van het Expertisecentrum Openbaar Onderwijs (ECOO) van VOS/ABB. Tevens was hij lid van het door VOS/ABB ondersteunde bovenschools netwerk in Noord-Holland en was hij actief in de projectgroep Andere Tijden (voor alternatieven voor de indeling van de schooldag en -week).

‘Joep was een bevlogen openbaar-onderwijsman, een bestuurslid dat zich ook met veel energie inzette voor de vereniging VOS/ABB’, zegt directeur Ritske van der Veen van VOS/ABB. ‘Bovendien was hij een enthousiaste, vriendelijke en inspirerende man, die wij graag in ons bestuur wilden hebben. We waren dan ook heel blij toen hij op ons verzoek inging.’ Onder de leden van VOS/ABB genoot Spanjaard veel positieve bekendheid.

De gedachten van de VOS/ABB-medewerkers gaan uit naar de vrouw van Joep Spanjaard, hun kinderen en kleinkind en overige naaste familieleden. VOS/ABB wenst hun veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Meer informatie staat in de rouwadvertentie in de rechterkolom.

Klik hier voor een bericht op de website van de regionale krant Gooi- en Eemlander over het overlijden van Joep Spanjaard.

Bijlagen