VOS/ABB en VBS in zee met OHRA voor collectief zorgverzekeringscontract

VOS/ABB en VBS hebben de krachten gebundeld om een goede zorgverzekering voor meer dan 100.000 werknemers in de scholenbranche te realiseren. Na een uitgebreide tenderprocedure via bemiddelaar AON-verzekeringen is OHRA als beste zorgverzekeraar naar voren gekomen. Lees verder

VOS/ABB en de VBS vertegenwoordigen een aanzienlijk deel van de werkgevers (bestuurders en managers) in het primair en voortgezet onderwijs. Door deze samenwerking op het zorgverzekeringsvlak zijn ze in staat geweest om voor hun leden een voordelig collectief contract tegen gunstige voorwaarden af te sluiten. Een werknemer betaalt slechts € 81,37 per maand voor de basisverzekering voor een restitutiepolis en al vanaf € 13,50 kan hij kiezen voor de meest uitgebreide dekking in de branche. Ook gezinsleden kunnen van dit voordelige pakket gebruik maken.

Het aanvullend pakket begint in de basisdekking al met fysiotherapie, psychologie, alternatieve geneeswijzen en orthodontie voor kinderen onder de 18 jaar is tot maximaal € 1.000 gratis meeverzekerd. Werknemers zijn volledig vrij in hun keuze voor de zorg die zij wensen.

De vastgestelde premie voor het aanvullend pakket is volgens een zogenoemde premiedempingsclausule voor drie jaar vastgelegd.