VOS/ABB verhuist op maandag 13 januari

Op maandag 13 januari gaat VOS/ABB verhuizen. De vereniging komt nog dichter bij station Woerden te zitten. Het kantoorpand aan de Houttuinlaan 8 is intern grondig verbouwd. De vereniging heeft er straks de beschikking over een grote zaal voor het organiseren van cursussen en andere bijeenkomsten.

De verhuizing is op verzoek van de verhuurder van het huidige pand aan de Polanerbaan in Woerden. Die gaat dit pand verhuren aan een onderwijsorganisatie. De voordelen van het nieuwe pand aan de Houttuinlaan zijn dat het tegen een aanmerkelijk lager huurtarief over betere voorzieningen beschikt en een uitstraling heeft die past bij de huidige tijd.

Het pand aan de Houttuinlaan ligt op een steenworp afstand van station Woerden met directe verbindingen naar Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Leiden. Het pand heeft eigen (beperkte) parkeergelegenheid. Naast station Woerden is een groot parkeerterrein, waarvan bezoekers die met de auto komen gebruik kunnen maken.

Het pand aan de Polanerbaan werd gedeeld met adviesbureau Leeuwendaal en enkele andere bedrijven. Het kantoor op de nieuwe locatie is alleen voor VOS/ABB.

Het nieuwe adres:

VOS/ABB
Houttuinlaan 8
3447 GM Woerden

Het nieuwe adres geldt per 13 januari 2014.

De bestaande telefoonnummers van VOS/ABB, waaronder het centrale nummer 0348-405200, blijven gewoon bestaan. Dit geldt ook voor postbus 162, 3440 AD Woerden.

Let op: VOS/ABB is op maandag 13 januari in verband met de verhuizing gesloten. De Helpdesk is ook op dinsdag 14 januari nog gesloten, omdat op die dag de computers en verbindingen worden geïnstalleerd.
De e-mailnieuwsbrieven komen op maandag 13 januari wel gewoon uit en de website www.vosabb.nl blijft uiteraard online.

Aan alle leden en overige relaties van VOS/ABB is een verhuisbrief verstuurd.

Informatie: Helpdesk, 0348-405250 van 08.30 tot 12.30 uur, helpdesk@vosabb.nl