VOS/ABB-korting bij Brackmann Aanbestedingsspecialist

Schoolbesturen die bij VOS/ABB zijn aangesloten, kunnen voor aanbestedingskwesties terecht bij Brackmann Aanbestedingsspecialist. Met dit kantoor in Rotterdam zijn afspraken gemaakt over gereduceerde tarieven die alleen voor VOS/ABB-leden gelden.

Het onderwijs krijgt in toenemende mate te maken met nationale en Europese aanbestedingen. Lange tijd zijn omissies in de jaarrekeningen gedoogd, maar wij zien dat de touwtjes wat dit betreft steeds strakker worden aangetrokken. Eerder werkte VOS/ABB voor aanbestedingskwesties samen met bureau Poelmann van den Broek in Nijmegen. Dit bureau is echter gestopt met aanbestedingsrecht. Dit was reden om op zoek te gaan naar een nieuwe samenwerkingspartner.

Korting bij Brackmann Aanbestedingsspecialist

De nieuwe samenwerkingspartner richt zich volledig op aanbestedingsrecht en heeft goede kennis van het onderwijs. De Helpdesk van VOS/ABB kan er voor ingewikkelde kwesties terecht voor advies. Bovendien stelt Brackmann Aanbestedingsspecialist een voorbeeldformat van een selectieleidraad, gunningsleidraad en een inschrijvingsleidraad beschikbaar. Deze documenten zullen in de loop januari in het besloten ledengedeelte van onze website worden geplaatst.

Er zijn ook afspraken gemaakt over gereduceerde tarieven voor dienstverlening en cursussen. Deze tarieven zijn exclusief voor VOS/ABB-leden. Ook kan Brackmann Aanbestedingsspecialist voor een vast VOS/ABB-ledentarief aanbestedingsdocumenten beoordelen.

Informatie: Helpdesk, 0348-405250 van 08.30 tot 12.30 uur, helpdesk@vosabb.nl

Delen: Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn