VOS/ABB-korting op taaltrainingen van Onze Taal

Het Genootschap Onze Taal heeft op verzoek van VOS/ABB taaltrainingen ontwikkeld voor leraren, managers en bestuurders in het primair en voortgezet onderwijs. Omdat taal niet alleen in de les maar ook in alle andere uitingen van scholen heel belangrijk is, kunnen de trainingen in duidelijk en correct taalgebruik de kwaliteit en de uitstraling van uw onderwijsinstelling verhogen. Lees verder

De taaltrainingen die het Genootschap Onze Taal met VOS/ABB-ledenkorting aanbiedt, kunnen uit verschillende modules bestaan. Welke modules u kiest, hangt af van de vraag voor welke doelgroep de training bestemd is en wat u met de training wilt bereiken. Of het nu gaat om leraren van basisscholen of bestuurders en managers in het voortgezet onderwijs, voor elke doelgroep kan Onze Taal een training op maat verzorgen.

De trainingen worden op locatie gegeven. U hoeft er dus niet voor op stap! Voorwaarde is wel dat er in uw school/scholen voldoende ruimte is en dat u beschikt over een computer met powerpoint en internetaansluiting en over een beamer.

Ledenkorting
Alleen VOS/ABB-leden krijgen 15 procent ledenkorting op de taaltrainingen. De kosten voor een training van drie uur bedragen voor VOS/ABB-leden 680 euro voor 12 deelnemers (normale prijs is 800 euro). Voor elke volgende deelnemer komt er 25,50 euro bij. Aan een training kunnen maximaal 18 mensen deelnemen. De speciale VOS/ABB-prijzen die Onze Taal hanteert, zijn btw-vrij!

Afhankelijk van de afstand van Den Haag (waar het genootschap is gevestigd) en de trainingslocatie kan een (bescheiden) reiskostenvergoeding in rekening worden gebracht.

Voor meer informatie over de trainingen en de mogelijkheid om uw school aan te melden, neemt u contact op met Wouter van Wingerden van de Taaladviesdienst van het Genootschap Onze Taal: 070-3561220 of taaladvies@onzetaal.nl.