VOS/ABB-leden willen graag Halsema ontvangen

Verscheidene bij VOS/ABB aangesloten schoolbesturen willen graag GroenLinks-fractieleider Femke Halsema ontvangen om haar duidelijk te maken dat goed bestuur en management noodzakelijk zijn voor kwalitatief onderwijs.
Lees verder

Halsema maakte vorige week op BNR Nieuwsradio een karikatuur van bestuur en management door te stellen dat leraren daar alleen maar last van hebben. Naar aanleiding van haar uitspraken vroeg VOS/ABB aan de leden of die wilden meewerken aan een mogelijk werkbezoek van de GroenLinkslijsttrekker en wellicht ook andere politici.

Besturen uit het hele land, zowel voor primair als voortgezet onderwijs, reageerden meteen positief op deze oproep. Femke Halsema is inmiddels door VOS/ABB per brief uitgenodigd. Dat geldt ook voor de leden van de Vaste Kamercommissie voor OCW en de lijsttrekkers van de landelijke politieke partijen die in juni meedoen aan de vervroegde Tweede Kamerverkiezingen.

Zodra bekend wordt of Halsema op de uitnodiging ingaat, wordt dat uiteraard op deze website en in de e-mailnieuwsbrieven van VOS/ABB vermeld.

Nog geen abonnement op de e-mailnieuwsbrieven, maar wilt u die wel graag ontvangen, klik dan hier om u aan te melden.