VOS/ABB-studiedagen, Helpdesk gewoon bereikbaar

Het team van de Vereniging VOS/ABB is op maandag en dinsdag ‘op de hei’ voor twee studiedagen. De Helpdesk is echter op de gebruikelijke tijden telefonisch bereikbaar. Lees verder

Voor dringende zaken, die absoluut geen uitstel dulden, kunt u op maandag en dinsdag bellen of mailen met redacteur/woordvoerder Martin van den Bogaerdt van VOS/ABB: 06-13190311, mvandenbogaerdt@vosabb.nl

Hij zal op zijn mobiele telefoon van tijd tot tijd checken of er dringende mailtjes en/of voicemails zijn binnengekomen.

Helpdesk paraat
Als u VOS/ABB wilt benaderen voor zaken die tot woensdag kunnen wachten, kunt u het beste mailen met de Helpdesk van VOS/ABB: helpdesk@vosabb.nl. De Helpdesk zal de e-mails doorsturen naar de desbetreffende beleidsmedewerkers.

Als u de Helpdesk liever telefonisch wilt benaderen, kunt u dat op maandag en dinsdag op de gebruikelijke tijden (08.30 tot 12.30 uur) doen: 0348-405250. Adviseur Mariska Wakkee vervangt op maandag en dinsdag de vaste eerstelijnsadviseurs Ronald Bloemers en Céline Adriaansen.

Even geen nieuws…
Vanwege de twee studiedagen ligt de nieuwsvoorziening op deze website twee dagen stil. Vanaf woensdag zal de website weer helemaal up-to-date zijn en zal er ook weer over nieuws en achtergronden worden getwitterd.

Leeuwendaal VOS/ABB is op maandag en dinsdag normaal bereikbaar op het centrale telefoonnummer: 0348-405200.