VOS/ABB-voordeel bij deelname aan COOL+

Als lid van VOS/ABB kunt u korting krijgen bij deelname aan COOL+. Elke tiende school die zich binnen uw bestuur voor primair onderwijs aanmeldt, kan gratis deelnemen. Lees verder

In overleg met het Kohnstamm Instituut en onderzoeksbureau ITS kunt u met COOL+ een analyse van uw school of scholen laten maken. De analyses bieden uw organisatie interessante inzichten die u kunt benutten voor optimalisering van uw beleid.

In het kader van lokaal beleid hebben groepen scholen vaak eigen plannen of projecten ontwikkeld. De doelen die u met uw organisatie nastreeft, hebben voor een groot gedeelte betrekking op de positieve ontwikkeling van leerlingen. Een voorbeeld is het lokale vve-programma.

Met COOL+ kunt voor uw beleid op efficiƫnte wijze een bruikbaar evaluatiekader laten maken. Effecten kunnen worden vastgesteld met behulp van de toetsen en andere instrumenten uit het programma COOL 5-18. Het resultaat bestaat uit betrouwbare uitspraken over de beleidseffecten. Over de resultaten wordt verslag uitgebracht aan de opdrachtgever.

Geef uw bestuur snel op!
In oktober sluit de inschrijving voor deelname aan COOL+. Voor meer informatie kunt u beleidsmedewerker Marleen Lammers van VOS/ABB benaderen: 06-10946652, mlammers@vosabb.nl.