Wat zijn de kernwaarden van het openbaar onderwijs?

Het Expertisecentrum Openbaar Onderwijs (ECOO) van VOS/ABB organiseert op woensdag 28 mei in Utrecht een discussiebijeenkomst over de kernwaarden van het openbaar onderwijs. Lees verder

Het ECOO heeft in samenspraak met zijn ledencommissie zes kernwaarden voor het openbaar onderwijs opgesteld. Aanleiding hiervoor zijn vragen van openbare scholen en hun besturen om duidelijk aan te geven waar het openbaar onderwijs voor staat.

Voordat de kernwaarden breed worden geïintroduceerd, wil het ECOO met vertegenwoordigers van openbare scholen en besturen discussiëren over de inhoud en de praktische bruikbaarheid ervan. U bent van harte uitgenodigd om op woensdag 28 mei naar Utrecht te komen. De bijeenkomst duurt van 15.30 tot circa 19.30 uur en wordt gehouden in het Spoorwegmuseum in Utrecht (klik hier voor een routebeschrijving). Deelname, inclusief maaltijd, is gratis.

Aanmelden kan bij Anja van Rossum: avanrossum@vosabb.nl. Na aanmelding krijgt u de concept-kernwaarden toegestuurd, zodat u zich alvast kunt inlezen.

Informatie: Anna Schipper, 0348-404807, aschipper@vosabb.nl of Jan Scholten, 0348-405235, jscholten@vosabb.nl