Website OCW geïntegreerd in rijksoverheid.nl

De website van het ministerie van OCW is geïntegreerd in een nieuwe gemeenschappelijke website voor alle ministeries. Lees verder

De eerste versie van de website www.rijksoverheid.nl is woensdag live gegaan. De officiële handeling werd verricht door demissionair vice-premier en waarnemend minister van OCW André Rouvoet.

De gemeenschappelijke website voor de rijksoverheid moet het makkelijker maken om de juiste informatie te vinden. In plaats van op 16 websites van het Rijk, kan de bezoeker eind 2010 alle informatie vinden op één plek en gebruikmaken van één zoekmachine. Het samenvoegen van de websites van de ministeries is ook een besparingsmaatregel. Nu het aantal losse websites verdwijnt, zijn er minder medewerkers nodig.

De nieuwe website is nog niet klaar. Het ministerie van OCW maakt er nu al gebruik van samen met de ministeries van Algemene Zaken, Economische Zaken, Volksgezondheid Welzijn en Sport, Jeugd en Gezin. Dat geldt ook voor Postbus 51 en de algemene website van de regering. De overige ministeries volgen in de loop van het jaar.

Klik hier voor meer informatie.