Weer e-mailnieuwsbrieven vanaf 30 augustus

De eerste e-mailnieuwsbrieven van VOS/ABB voor respectievelijk het primair en voortgezet onderwijs verschijnen dit schooljaar op maandag 30 augustus. Lees verder

Op maandag 16 augustus zijn de scholen voor primair onderwijs in de regio Midden als eerste weer begonnen. Het voortgezet onderwijs in de regio Midden begint op maandag 23 augustus. De regio Noord volgt later en daarna de regio Zuid.

VOS/ABB heeft besloten om de e-mailnieuwsbrieven pas weer op maandag 30 augustus te versturen, omdat bij eerdere verzending slechts een deel van de abonnees zou worden bereikt. Er zouden dan vooral e-mails onbezorgbaar zijn of afwezigheidsmeldingen binnenkomen.

Gratis abonnement
De e-mailnieuwsbrieven worden vanaf 30 augustus weer elke maandag verzonden, met uitzondering van één week in oktober, de kerstvakantie en één week in mei. Een abonnement op de nieuwsbrieven van VOS/ABB is gratis.

Klik hier als ook u de nieuwsbrieven elke maandag wilt ontvangen.

Adverteren
Het is mogelijk om uw personeelsadvertenties op de website van VOS/ABB en in de e-mailnieuwsbrieven te laten vermelden. De ervaring leert dat adverteren via VOS/ABB een gericht schot met vaak het gewenste resultaat.

Klik hier voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor leden en niet-leden van VOS/ABB.