Welke bestuurder verdient Ien Dales Integriteitsaward?

Het centrum van arbeidsverhoudingen CAOP is op zoek naar kandidaten voor de Ien Dales Integriteitsaward 2013. Een kandidaat voordragen kan tot 1 september. Lees verder

Kandidaten moeten voorbeeldpersonen zijn die zich onderscheiden in bijzondere verrichtingen en betrokkenheid op het snijvlak van integriteit en goed bestuur. Ze moeten (uiteraard) van onbesproken gedrag zijn.

Het zou goed zijn voor het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs als een bestuurder uit deze sector de award krijgt!

Organisaties kunnen goed onderbouwde voordrachten voor de toekenning van Ien Dales Integriteitsaward 2013 sturen naar CAOP ter attentie van secretaris Loes Spaans van de Stichting Ien Dales Leerstoel, Postbus 556, 2501 CN Den Haag (onder vermelding ‘vertrouwelijk’). Voor meer informatie kunt u contact met haar opnemen: 070-3765711, l.spaans@caop.nl.

De kandidaten worden beoordeeld door een jury onder voorzitterschap van Nelleke Westerhof, vicevoorzitter van het Bestuur Leerstoelen van het CAOP.

De Ien Dales Integriteitsaward is vernoemd naar de in 1994 overleden oud-minister Ien Dales. Zij stond bekend als een voorvechtster voor integriteit in de publieke sector.