Wilt u in School!Week gratis workshop over respect?

In het kader van de School!Week 2013 kunt u op uw school een gratis workshop over respect laten verzorgen. Wees er snel bij, want er worden slechts twee workshops gratis weggegeven! Lees verder

De stichting Dag van Respect biedt scholen voor primair onderwijs twee workshops aan. Ze zijn gratis, u vergoedt alleen de reiskosten van de workshopleider.

De ene workshop is voor ouders, de andere voor leerlingen uit de groepen 6 tot en met 8:

  • Wakker worden met Respect (ouders): tijdens een ontbijtsessie wordt met ouders ingegaan op respect thuis en op school. Deze workshop wordt op aanvraag op school verzorgd en duurt anderhalf uur.
  • Respect doe je zelf (groepen 6 tot en met 8): met storytelling en actieve werkvormen wordt verkend wat er in de klas leeft. Leerlingen gaan op zoek naar hun eigen verhaal en maken hier een presentatie van. Ook deze workshop wordt op school verzorgd en duurt anderhalf uur.

Let op: wie het eerst komt, het eerst maalt!

U kunt zich online aanmelden.

In de School!Week 2013 van 18 tot en met 22 maart kunt u laten zien wat de meerwaarde is van het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs. De School!Week is een jaarlijks initiatief van VOS/ABB en de Vereniging Openbaar Onderwijs.
Alle informatie staat op
www.openbaaronderwijs.nu. Zie ook de gerelateerde berichten in de rechterkolom.