In Nieuws

Ook voor personeelswerving kunt u bij VOS/ABB terecht. Via onze mediakanalen (website, nieuwsbrieven, Twitter en LinkedIn) bereikt u de kandidaten die u zoekt:

  • Bestuurders
  • Toezichthouders
  • Directeuren
  • Stafmedewerkers

Totaalaanbod arbeidsmarktcommunicatie

Samen met Godding & Co bieden we u een aantrekkelijk totaalaanbod voor uw arbeidsmarktcommunicatie: media-advies, wervende teksten, vormgeving van doelgroepgerichte advertenties of social media-banners en plaatsing van uw vacatures in de krant en/of online.

De pluspunten

VOORDELIG – Vrijwel altijd veel goedkoper dan wanneer u zelf de advertentieplaatsing regelt.

UITGEKIEND – De besparing bedraagt meestal enkele honderden euro’s en kan oplopen tot meer dan 1000 euro. Met één plaatsing heeft u al een deel van het VOS/ABB-lidmaatschap terugverdiend.

ONTZORGD – U bespaart kostbare tijd voor het uitzoeken, regelen, reserveren en aanleveren.

FLEXIBEL – Afhankelijk van uw wensen plaatsen wij uw vacatures niet alleen op de eigen VOS/ABB-kanalen, maar ook in een regionale of landelijke krant en/of op social media-kanalen. Daarbovenop bieden we diverse maatwerkmogelijkheden.

Het aanbod

MODULE BASIS

Uw vacature op www.vosabb.nl en in wekelijkse e-mailnieuwsbrieven van VOS/ABB. Met vermelding op Twitter en LinkedIn van VOS/ABB. Aanleveren:  advertentie@vosabb.nl.

Tarief: € 450 voor de eerste vermelding in een kalenderjaar. Tweede plaatsing in dat jaar: € 350. Vanaf derde plaatsing in kalenderjaar: € 250 per advertentie.

MODULE BASIS PLUS REGIONALE OF LANDELIJKE KRANT

Uw vacature op www.vosabb.nl en in wekelijkse e-mailnieuwsbrieven van VOS/ABB. Met vermelding op Twitter en LinkedIn van VOS/ABB. Aanleveren: advertentie@vosabb.nl.

+ Doelgroepgerichte wervingstekst
+ DTP-opmaak volgens vast stramien plus handling
+ Media-advies

Tarief: zoals bij Module Basis, plus fors gereduceerde kosten voor plaatsing in de krant. Deze kosten hangen af van het formaat van de advertentie en de krant van uw keuze. Met de VOS/ABB-ledenkorting bespaart u honderden tot soms wel meer dan € 1000!

MODULE BASIS PLUS BANNER SOCIALE MEDIA

Uw vacature op www.vosabb.nl en in wekelijkse e-mailnieuwsbrieven van VOS/ABB.
Met vermelding op Twitter en LinkedIn VOS/ABB. Aanleveren: advertentie@vosabb.nl.

+ Ontwerp doelgroepgerichte banner voor social media. Deze banner is voor het Linkedin- en/of Twitter-account van uw organisatie en de accounts van VOS/ABB.

Tarief: zoals bij Module Basis, plus € 175.

EXTRA MOGELIJKHEDEN

  • Schrijven van een aansprekende werkgeverspropositie (Wie zijn we? Wat hebben we te bieden?). Tarief: € 330 (op basis van aangeleverde informatie)
  • Op de vacature toegespitst grafisch ontwerp met uitnodigende titel en passend beeld (gebaseerd op kenmerken van de kandidaat en uw organisatie). Tarief: € 450.
  • ‘Werken bij’ landingspagina voor de werkgever (in WordPress-dashboard van uw organisatie). Tarief: € 750.

Neem contact op met Godding & Co (en meld natuurlijk dat u lid bent van VOS/ABB): 06-24995025, info@godding-co.nl.

Wilt u liever eerst contact opnemen met VOS/ABB? Bel of mail met Martin van den Bogaerdt: 06-13190311, mvandenbogaerdt@vosabb.nl.

Alle prijzen ex. btw
Delen