Ledenvoordeel

Als uw organisatie bij VOS/ABB is aangesloten, kunt u gebruikmaken van verschillende ledenvoordelen. Hiermee kan uw organisatie veel geld besparen!

Als u hieronder op de pijltjes klikt, krijgt u meer informatie.

Aanbestedingen

Schoolbesturen die bij VOS/ABB zijn aangesloten, kunnen voor aanbestedingskwesties tegen gereduceerde tarieven terecht bij Brackmann Aanbestedingsspecialist.

Dit bureau richt zich volledig op aanbestedingsrecht en heeft goede kennis van het onderwijs. De gereduceerde tarieven zijn exclusief voor VOS/ABB-leden.

Brackmann Aanbestedingsspecialist kan ook voor een vast VOS/ABB-ledentarief aanbestedingsdocumenten beoordelen.

Contractbeheer

VOS/ABB-leden krijgen structureel 10 procent korting op online contractbeheer van Pactum. Hiermee kunt u continu monitoren of contracten kunnen worden beëindigd of het juiste moment aangrijpen om met leveranciers nieuwe afspraken te maken.

Ga voor meer informatie naar de website www.contractbeheer.com of neem contact op met Pactum: 050-7600021, info@contractbeheer.com.

U kunt zich ook direct online aanmelden. Als uw organisatie is aangesloten bij VOS/ABB, meldt u bij de kortingscode ‘VOS/ABB’.

De korting bedraagt gemiddeld 121 euro per jaar.

Crisiscommunicatie

Als uw organisatie lid is van VOS/ABB en plotseling te maken heeft met een ernstige crisis of calamiteit, kunt u rekenen op een professionele communicatieadviseur op locatie.

VOS/ABB heeft vijf ervaren crisiscommunicatieadviseurs achter de hand. Zij zitten verspreid over het land en kunnen dus redelijk snel ter plaatse zijn.

Als er sprake is van een crisis, kunt u contact opnemen met de Onderwijsjuristen van VOS/ABB. In overleg wordt bepaald of de situatie van dien aard is, dat een van de crisiscommunicatieadviseurs naar u toe kan komen.

Het ledenaanbod bestaat uit één dagdeel van maximaal vier uur gratis dienstverlening. Mocht u de crisiscommunicatieadviseur langer nodig hebben, dan kunt u hem of haar zelf inhuren (tegen een vast tarief dat lager ligt dan wat in de markt gebruikelijk is).

Energie (collectieve inkoop)

Schoolbesturen die zijn aangesloten bij VOS/ABB, kunnen gebruikmaken van het traject Energie voor Scholen voor de collectieve inkoop van gas en elektriciteit.

Het collectieve inkooptraject Energie voor Scholen wordt verzorgd door het onafhankelijke adviesbureau Hellemans Energy Consultancy.

Alle informatie over dit ledenvoordeel staat op www.energievoorscholen.nl.

Goedemorgen! (breng de wereld in de klas!)

Schoolbesturen die bij VOS/ABB zijn aangesloten, krijgen 150 euro korting op lesmateriaal op de website Goedemorgen!.

Deze website bevat lesmateriaal op basis waarvan leraren in het voortgezet onderwijs samen met hun leerlingen de ontwikkelingen in de wereld kunnen volgen en duiden.

Ga voor meer informatie naar www.goedemorgenopschool.nl/instapperiode.

Integraal vastgoedbeheer

Schoolbesturen die bij VOS/ABB zijn aangesloten, kunnen vele duizenden euro’s besparen met het integrale vastgoedbeheer door onze huisvestingspartner HEVO.

Onderdeel van dit ledenaanbod is een gratis gebouwenscan, waarbij wordt gelet op alle factoren die bepalend zijn voor een verantwoorde keuze voor bijvoorbeeld onderhoud of nieuwbouw.

Voor meer informatie neemt u contact op met senior adviseur Hans Heijltjes van HEVO via 06-23340358 of hans.heijltjes@hevo.nl of met zijn collega Jean-Marc Vloemans via 06-53721136 of jeanmarc.vloemans@hevo.nl.

Kantoorartikelen

Scholen die via hun bestuur bij VOS/ABB zijn aangesloten, kunnen met de collectieve inkoop van kantoorartikelen profiteren van aanzienlijke voordelen.

Alle informatie over dit ledenvoordeel staat op www.schoolinkoop.nl.

KiVa-training (antipestmethode)

Teams die met het antipestprogramma KiVa gaan werken, worden getraind om een positieve sfeer in de klas te bereiken en negatief gedrag beter te herkennen en aan te pakken. De STARTtraining duurt twee dagen, maar hoeft niet op twee achtereenvolgende dagen plaats te vinden.

Scholen die via hun bestuur bij VOS/ABB zijn aangesloten, krijgen 10 procent korting op de STARTtraining. Hiermee kan bijna 400 euro per school worden bespaard.

Als u KiVa-school wilt worden, kunt u contact opnemen met Ronald Kielman van KiVa in Groningen: 050-3636265 of ronald@kivaschool.nl.

Ga voor meer informatie over KiVa naar www.kivaschool.nl.

Kwink (sociaal emotioneel leren)

Schoolbesturen die bij VOS/ABB zijn aangesloten, krijgen korting op materiaal voor de voorschoolse en buitenschoolse opvang en de verdiepende Kwink-coachtraining.

Ga voor meer informatie naar het bestelformulier www.kwintessens.nl/kwink-vosabb. Meer informatie over de Kwink-coachtraining staat op www.kwinkopschool.nl/verantwoording/coach.

Leergang Zelfbewust Leiderschap

Schoolleiders in het primair onderwijs die de Leergang Zelfbewust Leiderschap van de Coachtrain volgen, kunnen hiermee het thema ‘persoonlijk leiderschap’ afronden voor hun herregistratie.

Als uw school bij VOS/ABB is aangesloten, betaalt u voor deelname (inclusief intakegesprek) het verlaagde ledentarief van 2900 euro ex. btw. Niet-leden betalen 3600 euro ex. btw.

Ga voor meer informatie naar www.zelfbewustleiderschap.nl.

Loonschade verhalen

Schoolbesturen die bij VOS/ABB zijn aangesloten, kunnen voor het verhalen van loonschade tegen gereduceerd tarief terecht bij BSA Schaderegeling.

BSA Schaderegeling verhaalt voor werkgevers schade die samenhangt met arbeidsongeschiktheid als gevolg van een ongeval waarvoor een derde aansprakelijk is.

Op basis van no cure no pay wordt voor gerealiseerde resultaten tot 10.000 euro normaal gesproken 15 procent in rekening gebracht, maar VOS/ABB-leden betalen slechts 12 procent. De korting komt neer op maximaal 300 euro per zaak.

Meer informatie staat in de brochure van BSA Schaderegeling.

Personeelsadvertenties

Als uw organisatie lid is van VOS/ABB, kunt u efficiënt personeel werven via onze eigen website en wekelijkse e-mailnieuwsbrieven. U kunt ook forse korting krijgen als u een personeelsadvertentie plaatst in de krant of in een weekblad.

Het aanbod om tegen zeer aantrekkelijke tarieven te adverteren, is ontwikkeld in samenwerking met mediabureau Godding & co. Dankzij de samenwerking met dit bureau kunt u uw personeelsadvertenties honderden tot duizenden euro’s goedkoper én gemakkelijker plaatsen in landelijke en/of regionale bladen.

Indien mogelijk worden vacatures automatisch ook op de online media van de uitgever geplaatst. Het behoort tevens tot de mogelijkheden om uw vacature te plaatsten op een selectie van grote online vacaturebanken, zoals de Nationale Vacaturebank en Monsterboard.

Wilt u weten welk voordeel u kunt behalen, neemt u dan contact op met Godding & co voor een voorstel op maat: 013-5186158, advertenties@godding-co.nl.

Printen

Printers en multifunctionals (machines die kunnen printen, kopiëren, scannen en eventueel e-mailen) kunnen voor scholen een behoorlijke kostenpost zijn. Met Printen voor Scholen kan het goedkoper, met behoud van de service die u nodig hebt.

Voor maar 5 euro per machine per maand zorgt Pinten voor Scholen voor verbeter- en besparingsmogelijkheden.

Printen voor Scholen is een gezamenlijk initiatief van VOS/ABB en collega-besturenorganisaties en wordt uitgevoerd door Docuconsult.

Lees meer op www.printenvoorscholen.nl.

Refurbished hardware

Met refurbished hardware van SES Computers kan tot 70 procent  worden bespaard op ICT-apparatuur. VOS/ABB-leden krijgen een extra korting van 5 procent.

De refurbished hardware bestaat uit modellen uit de zakelijke lijn van A-merken, zoals Dell, HP en Lenovo. De gebruikte systemen hebben vergelijkbare specificaties als een nieuw systeem, maar zijn tot 70 procent voordeliger. Alle systemen worden op 20 punten technisch gecheckt.

Met next business day service hebt u een storing binnen 2 minuten online aangemeld. De volgende werkdag komt een monteur op locatie om het probleem te verhelpen. Als dit niet direct mogelijk is, zal de monteur het systeem omruilen. Op de refurbished systemen zit standaard 1 jaar garantie.

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte ontvangen of een inventarisatie laten doen?
Mailt u dan naar BOSledenvoordeel@sescomputers.nl onder vermelding van ‘Refurbished hardware’.

Samsam Academie

Trainingen van de Samsam Academie gaan over de inzet en verankering van mondiaal burgerschap in het onderwijs.

Bestuurders, schooldirecteuren, teams maar ook individuele leerkrachten van scholen die bij VOS/ABB zijn aangesloten, krijgen 25 procent korting op deze trainingen.

De trainingen van de Samsam Academie zijn geaccrediteerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en daardoor btw-vrij.

Sanitaire producten

Scholen die via hun bestuur bij VOS/ABB zijn aangesloten, kunnen met de collectieve inkoop van sanitaire producten profiteren van aanzienlijke voordelen.

Alle informatie over dit ledenvoordeel staat op www.schoolinkoop.nl.

Taaltraining Onze Taal

Genootschap Onze Taal heeft op verzoek van VOS/ABB taaltrainingen voor leraren, managers en bestuurders in het primair en voortgezet onderwijs ontwikkeld.

De taaltrainingen die het Genootschap Onze Taal met 15 procent VOS/ABB-ledenkorting aanbiedt, kunnen uit verschillende modules bestaan. Welke modules u kiest, hangt af van de vraag voor welke doelgroep de training bestemd is.

De trainingen worden op locatie gegeven. Voorwaarde is dat er in uw school/scholen voldoende ruimte is en dat u beschikt over en computer met powerpoint en internetaansluiting en een beamer.

Voor meer informatie neemt u contact op met Wouter van Wingerden van de Taaladviesdienst van het Genootschap Onze Taal: 070-3561220 of taaladvies@onzetaal.nl.

Verzekering samenwerkingsverband

VOS/ABB’s verzekeringspartner Aon heeft een speciaal aanbod voor samenwerkingsverbanden passend onderwijs.

De taken van de samenwerkingsverbanden brengen risico’s met zich mee, voornamelijk op het gebied van aansprakelijkheid. Deze risico’s zijn via Aon te verzekeren.

Meer informatie staat in het verzekeringsprogramma voor samenwerkingsverbanden voor passend onderwijs. Aon heeft ook een checklist voor aansprakelijkheidsrisico’s gemaakt.

VOS/ABB Verzekeringen

Aon heeft met VOS/ABB een website ontwikkeld met daarop een aantal voordelige verzekeringen speciaal voor scholen en besturen die bij VOS/ABB zijn aangesloten én hun werknemers.

Op www.vosabbverzekeringen.nl vindt u informatie over schadeverzekeringen, de collectieve zorgverzekering en voordelige privé-verzekeringen. Werknemers én werkgevers profiteren hiervan.

Zonnepanelen

VOS/ABB neemt deel aan het project Zon voor Scholen van het energie-inkoopcollectief Energie Voor Scholen (EVS).

Mocht u vragen hebben of al een aanbieding van een andere partij hebben ontvangen en deze willen vergelijken met de mogelijkheden via EVS, dan kunt u contact opnemen met Benjamin Bolman van Hellemans Consultancy: 030-7670127, bolman@hellemansconsultancy.nl.

Delen: Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn