Op maandag 2 maart zijn er bij VOS/ABB in Woerden twee bijeenkomsten over onderwijshuisvesting. De ochtend gaat over het primair onderwijs, de middag over het voortgezet onderwijs. De bijeenkomsten voor onderwijsbestuurders en -managers en specialisten op het gebied van onderwijshuisvesting worden georganiseerd door VOS/ABB in samenwerking met huisvestingspartner HEVO. 

Er zal worden ingegaan op de actuele vragen op het gebied van onderwijshuisvesting:

  • Bouwbesluit 2015: wat is er veranderd en wat betekent dit voor uw organisatie?
  • Zijn nieuwbouwprojecten nog wel haalbaar met de huidige budgetten?
  • Renovatiebeleid: wie betaalt wat?
  • Actuele ontwikkelingen reden voor strategisch huisvestingsbeleid?

Op verzoek van VOS/ABB verzorgen senior huisvestingsadviseurs Hans Heijltjes en Mireille Uhlenbusch van HEVO het inhoudelijke gedeelte van de bijeenkomsten.

De bijeenkomst voor het primair onderwijs wordt geleid door adviseur Hans Teegelbeckers van VOS/ABB, de bijeenkomst voor het voortgezet onderwijs staat onder leiding van VOS/ABB-adviseur Ronald Bloemers.

Wanneer en waar?

De ochtend vanaf 09.30 uur gaat over het primair onderwijs, de middag vanaf 13.30 uur over het voortgezet onderwijs. Een lunch is inbegrepen.

Deelname is gratis voor leden van VOS/ABB. Niet-leden betalen 100 euro per persoon per bijeenkomst (btw-vrij).

Aanmelden

Als u naar een van de bijeenkomst wilt, kunt een mailtje te sturen naar welkom@vosabb.nl onder vermelding van ‘Bijeenkomst huisvesting’. Vermeld ook uw naam, de organisatie waarvoor u werkt en uw telefoonnummer.

Informatie: Helpdesk, 0348-405250 van 08.30 tot 12.30 uur, helpdesk@vosabb.nl

Deel dit bericht: