VOS/ABB hoort van P&O’ers in het primair onderwijs dat er veel vragen zijn over wat de nieuwe cao voor hun organisatie betekent. Daarom zijn er in september in Woerden en Drachten bijeenkomsten om de nieuwe regelingen met elkaar te bespreken. De organisatie van de bijeenkomsten is in handen van Silvia Schouten (zie foto) van VOS/ABB.

Let op: de bijeenkomst op woensdag 17 september in Woerden zit vol. Vanwege de grote belangstelling is er een extra bijeenkomst in Woerden gepland op maandag 6 oktober. Op donderdag 25 september is er een bijeenkomst in Drachten.

Belangrijke punten uit de cao-afspraken zijn dat de BAPO verdwijnt, het primair onderwijs uitgaat van de 40-urige werkweek, dat iedereen duurzaam inzetbaar moet zijn en dat er meer aandacht komt voor starters. De nieuwe CAO PO zal ruimte bieden aan werkgevers en werknemers om met elkaar binnen de organisatie afspraken te maken in plaats van dat alles wordt dichtgetimmerd. Wat betekent dit voor het P&O-beleid?

De bijeenkomsten krijgen het karakter van een brainstormmiddag. Er zal eerst een korte toelichting worden gegeven op de nieuwe CAO door de adviseurs van de Helpdesk van VOS/ABB.

Wanneer en waar?

U kunt zich aanmelden via welkom@vosabb.nl onder vermelding van ‘brainstormen CAO PO’. Vermeld bij uw aanmelding ook duidelijk uw naam, de organisatie waarvoor u werkt en uw telefoonnummer.

Deelname is gratis voor leden van VOS/ABB. Niet-leden betalen 100 euro per persoon (btw-vrij).

Later in het najaar zijn de reguliere P&O-bijeenkomsten van VOS/ABB voor het primair onderwijs:

Ook hiervoor kunt u zich aanmelden via welkom@vosabb.nl onder vermelding van ‘P&O-bijeenkomst’. Vermeld ook hierbij uw naam, de organisatie waarvoor u werkt, uw telefoonnummer en de bijeenkomst van uw keuze.

Hiervoor geldt ook dat deelname gratis is voor leden van VOS/ABB en dat niet-leden 100 euro per persoon betalen (btw-vrij).

Deel dit bericht: