Tot 7 maart kunt u zich nog inschrijven voor de grote driedaagse studieconferentie van School aan Zet in Lunteren op 23, 24 en 25 maart. Het thema is ‘Samen leren inhoud geven’. Het programma gaat nadrukkelijk over de praktijk in de school.

Deze conferentie is bedoeld voor directeuren, IB’ers en leraren in het primair en speciaal onderwijs. Voor bestuurders is er een apart programma op de eerste studiedag, maandag 23 maart.

Elke conferentiedag begint met een plenaire keynote-speech, waarna de deelnemers trainingen naar keuze kunnen volgen. Die trainingen gaan over thema’s als opbrengstgericht werken, omgaan met verschillen, excellentie en hoogbegaafdheid, basisvaardigheden of wetenschap en techniek. Een aantal sessies is specifiek gericht op het speciaal onderwijs.

De conferentie is georganiseerd door School aan Zet, het landelijke onderwijsprogramma dat scholen helpt een lerende organisatie te worden, om zo de onderwijskwaliteit continu verder te versterken. Ruim 3000 scholen doen hier inmiddels aan mee.

Kosten en locatie

De kosten van de studieconferentie in Lunteren zijn 150 euro per persoon per dag. Voor groepen is korting mogelijk en ook voor scholen die deelnemen aan School aan Zet geldt een korting.

Locatie is congrescentrum De Werelt in Lunteren. Daar rijden kosteloos pendelbussen naar toe vanaf het NS-station. Overnachten is mogelijk. Aanmelden kan tot 7 maart op www.deelnameregistratie.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van School aan Zet of lees de brochure.

Deel dit bericht: