Steeds meer gemeenten ontdekken de voordelen van het lidmaatschap van VOS/ABB. De gemeente Amsterdam is nu ook lid geworden.

VOS/ABB biedt gemeenten met verzelfstandigd openbaar onderwijs de mogelijkheid om lid te worden van VOS/ABB. Met dit speciale lidmaatschap, voor slechts 1000 euro per jaar, kunnen gemeenten gebruikmaken van de expertise van VOS/ABB. De praktijk wijst uit dat het lidmaatschap veel meerwaarde biedt tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Door lid te worden van VOS/ABB kunnen gemeenten bijvoorbeeld gebruikmaken van de deskundige en veelgeraadpleegde Helpdesk van VOS/ABB. Zowel de eerstelijns- als tweedelijnsadvisering is exclusief voor leden.

De Helpdesk is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar via 0348-405250. Mailen kan naar helpdesk@vosabb.nl.

Ook kunnen gemeenten die lid zijn van VOS/ABB in het besloten ledengedeelte van deze website. Hier staat een schat aan informatie die betrekking heeft op het onderwijs, waarbij de focus op het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs ligt.

Lid worden?

Voor een persoonlijk gesprek over de voordelen van het gemeentelidmaatschap van VOS/ABB kunt u contact opnemen met senior beleidsmedewerker Janine Eshuis: 06-30041175, jeshuis@vosabb.nl

Wilt u zich als gemeente bij VOS/ABB aansluiten? Neemt u dan contact op met Karin Peters van de ledenadministratie van VOS/ABB: 0348-404816, kpeters@vosabb.nl

Deel dit bericht: