Als uw school bij VOS/ABB is aangesloten, krijgt u een exclusieve korting van 5% op trajecten van Fawaka WereldBurgerschap. Dit aanbod is inclusief begeleiding door adviseurs van VOS/ABB.

Fawaka WereldBurgerschap biedt scholen een gestructureerde aanpak om invulling te geven aan wereldburgerschap. Deze aanpak sluit aan bij de aangescherpte burgerschapsopdracht en verwachte veranderingen in het onderwijscurriculum.

Bovendien past de aanpak bij de visie op wereldburgerschap van VOS/ABB, die is gebouwd op de kernwaarden gelijkwaardigheid, vrijheid en ontmoeting van de openbare scholen. Deze visie op wereldburgerschap heeft VOS/ABB verwoord in een infographic.

Koppelen aan kernwaarden

Trajecten van Fawaka WereldBurgerschap nemen schoolleiding, leraren en leerlingen mee in het proces naar een openbare school die trots is op haar burgerschapsonderwijs dat voldoet aan door de overheid gestelde eisen. Wereldburgerschap krijgt invulling via thema’s als identiteit, mensenrechten, duurzaamheid en globalisering. De VOS/ABB-adviseurs koppelen wereldburgerschap aan de kernwaarden gelijkwaardigheid, vrijheid en ontmoeting.

Voor meer informatie over de mogelijkheid om via VOS/ABB korting te krijgen op de trajecten van Fawaka WereldBurgerschap, neemt u contact op met de adviseurs Tamar Kopmels of Eline Bakker van VOS/ABB:

Op de website van Fawaka WereldBurgerschap staat meer informatie over het gezamenlijke aanbod.

Deel dit bericht: