Op dinsdag 7 juni kunt u onze mediatraining voor mensen uit het onderwijs volgen. Deze unieke scholingsbijeenkomst van een dag wordt verzorgd door communicatieadviseur Ronald Brouwers. 

In de training leert u wat de principes van goede crisiscommunicatie zijn. U oefent ook in de praktijk. Brouwers stelt zich op als kritisch journalist om u te laten ervaren hoe zij te werk gaan. Als u van tevoren een kernboodschap bepaalt, laat u zich niet snel van de wijs brengen!

Brouwers heeft audiovisuele apparatuur bij zich, zodat u kunt zien en horen hoe u op basis van verschillende cases namens uw organisatie het woord voert. Mensen die de VOS/ABB-mediatraining hebben gevolgd, geven aan dat zij daar veel van hebben geleerd.

Wanneer en waar?

De mediatraining wordt gegeven op dinsdag 7 juni (09.00-17.00 uur) in ons kantoor in Woerden. De studiebelasting bedraagt 8 uur (de trainingsdag).

Als uw organisatie bij VOS/ABB is aangesloten, betaalt u voor deelname 495 euro ex. btw per persoon (dat is ver beneden de tarieven die in de markt gebruikelijk zijn). Niet-leden betalen voor deelname 695 euro ex. btw. Het minimumaantal deelnemers is vier, het maximumaantal zes.

U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar welkom@vosabb.nl. Vermeld daarin duidelijk uw naam, de organisatie waarvoor u werkt en uw telefoonnummer.

Mediatraining incompany

Ronald Brouwers kan ook incompany mediatrainingen verzorgen. U kunt daarvoor contact met hem opnemen via ronald.brouwers@xs4all.nl.

De mediatraining crisiscommunicatie maakt deel uit van het cursusaanbod van de Scholingsacademie van VOS/ABB. Op dit aanbod zijn de Algemene voorwaarden van VOS/ABB toepassing.

Deel dit bericht: