In Nieuws

Op dinsdag 8 juni kunt u onze mediatraining voor mensen uit het onderwijs volgen. Deze unieke scholingsbijeenkomst van een dag wordt verzorgd door communicatieadviseur Ronald Brouwers. 

In de training leert u wat de principes van goede crisiscommunicatie zijn. U oefent ook in de praktijk. Brouwers stelt zich op als kritisch journalist. Hij heeft audiovisuele apparatuur bij zich, zodat u kunt zien en horen hoe u op basis van verschillende cases namens uw organisatie het woord voert. Er komen onder andere cases aan bod die te maken hebben met de coronacrisis.

Mensen die de mediatraining van VOS/ABB al hebben gevolgd, zijn daar positief over. Bijvoorbeeld voormalig bestuurder Nico Woonink van het openbare Staring College in Lochem. ‘De training is goed en breed opgezet. Je leert hoe journalisten te werk gaan. Als je van tevoren je kernboodschap bepaalt, laat je je niet snel van de wijs brengen. Ik heb er veel aan gehad.’

Wanneer en waar?

De mediatraining wordt gegeven op dinsdag 8 juni (09.00-17.00 uur) in ons kantoor in Woerden. De studiebelasting bedraagt 8 uur (de trainingsdag).

Let op: de trainingsruimte in ons kantoor is coronaproof. Dat geldt ook voor de werkwijze van trainer Ronald Brouwers. Het is echter mogelijk dat door de coronamaatregelen van de rijksoverheid de training op de voorgenomen datum niet kan doorgaan. Mocht dat het geval zijn, dan stellen wij u daar uiteraard op tijd van op de hoogte!

Als uw organisatie bij VOS/ABB is aangesloten, betaalt u voor deelname 495 euro ex. btw per persoon (dat is ver beneden de tarieven die in de markt gebruikelijk zijn). Niet-leden betalen voor deelname 695 euro ex. btw. Het minimumaantal deelnemers is vier, het maximumaantal zes.

Aanmelden

  Naam:
  Functie:
  Organisatie / school:
  Telefoonnummer en/of mobiel nummer:
  E-mailadres:
  Lid VOS/ABB: JaNee

  Mediatraining incompany

  Ronald Brouwers kan ook incompany mediatrainingen verzorgen. U kunt daarvoor contact met hem opnemen via ronald.brouwers@xs4all.nl.

  De mediatraining crisiscommunicatie maakt deel uit van het cursusaanbod van de Scholingsacademie van VOS/ABB. Op dit aanbod zijn de Algemene voorwaarden van VOS/ABB toepassing.
  Delen