In Nieuws

Op woensdag 23 september kunt u onze mediatraining voor mensen uit het onderwijs volgen. Deze unieke scholingsbijeenkomst van een dag wordt verzorgd door communicatieadviseur Ronald Brouwers.

In de training leert u wat de principes van goede crisiscommunicatie zijn. U oefent ook in de praktijk. Brouwers stelt zich op als kritisch journalist. Hij heeft audiovisuele apparatuur bij zich, zodat u kunt zien en horen hoe u op basis van verschillende cases namens uw organisatie het woord voert.

Mensen die de mediatraining van VOS/ABB hebben gevolgd, zijn daar positief over. Bijvoorbeeld voormalig bestuurder Nico Woonink van het openbare Staring College in Lochem. ‘De training is goed en breed opgezet. Je leert hoe journalisten te werk gaan. Als je van tevoren je kernboodschap bepaalt, laat je je niet snel van de wijs brengen. Ik heb er veel aan gehad.’

Wanneer en waar?

De mediatraining wordt gegeven op woensdag 23 september (09.00-17.00 uur) in ons kantoor in Woerden. De studiebelasting bedraagt 8 uur (de trainingsdag).

De training kost 395 euro ex. btw per persoon (dat is ver beneden de tarieven die in de markt gebruikelijk zijn). Het minimumaantal deelnemers is vier, het maximumaantal zes. U kunt alleen deelnemen, als uw organisatie bij VOS/ABB is aangesloten.

Aanmelden

Naam:
Functie:
Organisatie / school:
Telefoonnummer en/of mobiel nummer:
E-mailadres:
Lid VOS/ABB (verplicht): Ja

Mediatraining incompany

Ronald Brouwers kan ook incompany mediatrainingen verzorgen. U kunt daarvoor contact met hem opnemen via ronald.brouwers@xs4all.nl.

De mediatraining crisiscommunicatie maakt deel uit van het cursusaanbod van de Scholingsacademie van VOS/ABB. Op dit aanbod zijn de Algemene voorwaarden van VOS/ABB toepassing.
Delen