Scholen voor primair, voortgezet en speciaal onderwijs kunnen zich na de zomervakantie aanmelden voor het traject Excellente Scholen 2022-2025.

Voor deelname aan het traject is de waardering ‘goed’ van de Inspectie van het Onderwijs nodig. Bekijk de overige voorwaarden en het vernieuwde aanmeldingsformulier. Aanmelden kan tussen 1 september en 15 oktober 2021.

Aan het lopende traject Excellente Scholen 2021-2023 doen 63 scholen mee. Dit traject heeft door de coronacrisis vertraging opgelopen. Na de zomervakantie vinden de jurybezoeken plaats. Op 24 januari 2022 volgt de uitreiking van de predicaten.

Paul Zevenbergen

Met ingang van 1 juli 2021 is Paul Zevenbergen de juryvoorzitter van het traject Excellente Scholen. Hij neemt het volgt Dorothee van Kammen, die de afgelopen 3 jaar voorzitter van de jury was.

Zevenbergen is bestuurder ad interim van het openbare Grotius College in Delft en voorzitter van de Commissie Onderwijsbevoegdheden van het ministerie van OCW. Eerder was hij vicevoorzitter van het Bestuur Openbaar Onderwijs Rotterdam (BOOR).

Lees meer…

Deel dit bericht: