De algemene ledenvergadering van VOS/ABB is op 4 november. Dit keer zal de ALV vanwege de coronamaatregelen online plaatsvinden. Alle leden van VOS/ABB hebben een uitnodiging ontvangen om hieraan deel te nemen.

Het bestuur van VOS/ABB zal afhankelijk van de situatie op dat moment in het VOS/ABB-kantoor in Woerden dan wel online bijeenkomen. De ALV zal live worden gestreamd.

Tijdens de ALV op 4 november van 14.00 tot 15.30 uur zullen de gebruikelijke zaken aan bod komen: de jaarrekening over 2019, de begroting voor 2021 en de meerjarenraming 2021-2025. Ook zal de leden om goedkeuring worden gevraagd van het lidmaatschapstarief voor 2021. Tevens zullen op de ALV de in juni gelanceerde nieuwe kernwaarden van het openbaar onderwijs aan bod komen.

Jan Terlouw

Na afloop van de ALV volgt een inhoudelijk deel dat betrekking heeft op het openbaar onderwijs. Daar zal oud-politicus, kinderboekenschrijver en publicist Jan Terlouw een bijdrage aan leveren. Hij zal dat doen aan de hand van de kernwaarden ‘gelijkwaardigheid’, ‘vrijheid’ en ‘ontmoeting’. Ook de bijdrage van Terlouw kan online worden gevolgd.

Aanmelden

Leden van VOS/ABB kunnen zich per e-mail bij het directiesecretariaat aanmelden voor de algemene ledenvergadering: kpeters@vosabb.nl. Onder vermelding van ‘ALV 2020’ en met naam, organisatie en e-mailadres. Na aanmelding krijgen de deelnemers de informatie die nodig is om de ALV online bij te wonen. Uiterlijk op woensdag 28 oktober volgen de agenda en vergaderstukken.

Informatie: Karin Peters, 0348-405201, kpeters@vosabb.nl

Deel dit bericht: