Help

Bij problemen die u ondervindt bij het gebruik van de website kunt u altijd contact opnemen met de webmaster: webmasters@vosabb.nl. Hieronder vindt u een korte uitleg over enkele functionaliteiten:

Zoeken

De zoekmachine staat (met uitzondering van enkele breder uitgelijnde pagina’s) altijd in de rechterkolom. U kunt in het dropdown-menu een selectie maken aan de hand van de thema’s binnen de werkzaamheden van VOS/ABB of deze op ‘Alle onderwerpen’ laten staan om de gehele database te doorzoeken.
Vul de zoekterm(en) in. Als u naar een woordcombinatie zoekt, kunt u gebruikmaken van aanhalingstekens. Bijvoorbeeld: “Passend onderwijs”, of “Toolbox primair onderwijs”.

Bijlagen

Als een bericht (een) bijlage(n) heeft, vindt u die in de rechterkolom naast het item. Door te met de rechtermuisknop te klikken en vervolgens te kiezen voor ‘Bestand opslaan als…’ of ‘Save as…’ kunt u een manier kiezen waarop u het bestand wilt bewaren.

Pdf’s

Sommige bijlagen zijn .pdf-bestanden. Het pdf-formaat is de facto standaard voor elektronische distributie van oorspronkelijk niet-elektronische documenten. Het is niet schadelijk voor uw computer.
Om pdf-bestanden te kunnen openen, hebt u geschikte sofware nodig. De meest gebruikelijke oplossing is de Adobe Reader, die u hier kunt downloaden. Wanneer u de software hebt geïnstalleerd, moet u uw browser mogelijk opnieuw opstarten voordat u het pdf-bestand direct uit de webpagina zult kunnen openen.

Inloggen voor besloten informatie

Een deel van deze website is besloten. Dit betekent dat u daar slechts toegang toe hebt als de organisatie waarvoor u werkt bij VOS/ABB is aangesloten.
Als u naar informatie gaat die alleen voor VOS/ABB-leden bestemd is, krijgt u automatisch het inlogscherm te zien. Daarop kunt u – als uw organisatie bij VOS/ABB is aangesloten – met uw lidmaatschapscodes inloggen.

Op deze website staat meer informatie over het VOS/ABB-lidmaatschap. Om lid te worden van VOS/ABB, kunt u contact op nemen met VOS/ABB:

VOS/ABB
Postbus 162
3440 AD Woerden
0348-405200
welkom@vosabb.nl

Is uw organisatie lid maar werken de inloggegevens niet (meer) of bent u deze kwijt? Mailt u dan naar webmasters@vosabb.nl.