Na acht mooie jaren neemt Hans Teegelbeckers in november als directeur afscheid van VOS/ABB. Hij gaat met pensioen. Dit laten we uiteraard niet zomaar voorbijgaan: op dinsdag 26 november bent u welkom op een minisymposium dat in het teken zal staan van de bijdragen van Hans aan de missie van onze vereniging.

Het minisymposium rondom het afscheid van Hans Teegelbeckers wordt georganiseerd in theater Het Klooster in Woerden en volgt op onze algemene ledenvergadering, die op dezelfde locatie zal plaatsvinden, waar de nieuwe directeur Frank de Wit zich aan de leden zal voorstellen.

We blikken op het minisymposium terug op hoe VOS/ABB zich onder leiding van Hans Teegelbeckers verder heeft ontwikkeld tot een krachtige en actieve vereniging van en voor het openbaar en algemeen toegankelijk primair en voortgezet onderwijs in Nederland.

Het minisymposium op dinsdag 26 november begint om 16.30 uur (inloop vanaf 16.00 uur) en duurt tot circa 20.00 uur. Onderdeel van het symposium is een buffet en we sluiten af met een borrel, waarbij u persoonlijk afscheid kunt nemen van Hans. Plaats van handeling: theater Het Klooster in Woerden (op loopafstand van het station).

We hebben een interessant programma samengesteld. Daar verklappen we nog niets over, omdat het een verrassing voor Hans moet blijven.

U kunt nu al laten weten of u bij het minisymposium rond het afscheid van Hans Teegelbeckers aanwezig wilt zijn. Het aantal plaatsen in het theater is beperkt, dus wacht niet te lang met uw aanmelding!

Aanmelden minisymposium afscheid Hans Teegelbeckers

Deel dit bericht: