Het exclusieve VOS/ABB-aanbod om tegen zeer aantrekkelijke tarieven te adverteren, is ontwikkeld in samenwerking met bureau Godding & co, dat onder andere gespecialiseerd is in arbeidsmarktcommunicatie. Als lid van VOS/ABB bespaart u honderden tot soms wel meer dan 1000 euro op het plaatsen van personeelsadvertenties in landelijke en/of regionale bladen.

U bent gegarandeerd goedkoper uit dan wanneer u de advertentie zelf bij een krant of weekblad aanlevert. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een kleine incidentele plaatsing of wanneer uw organisatie met regelmaat grote advertenties plaatst.

De VOS/ABB-korting heeft betrekking op onder andere de Volkskrant en Trouw, de verschillende edities van het Algemeen Dagblad en op regionale dag- en weekbladen. De kans is groot dat ook het medium van uw voorkeur erbij zit.

Indien mogelijk worden vacatures automatisch ook op de online media van de uitgever geplaatst. Het behoort tevens tot de mogelijkheden om uw vacature te plaatsen op een selectie van grote online vacaturebanken, zoals de Nationale Vacaturebank en Monsterboard.

Wilt u weten welk voordeel u kunt behalen, neemt u dan contact op met Godding & co voor een voorstel op maat: 06-24995025, info@godding-co.nl.

Let op: vermeld dat uw organisatie bij VOS/ABB is aangesloten!

Deel dit bericht: