Heeft uw organisatie zich nog niet bij Energie Voor Scholen (EVS) aangemeld voor de collectieve inkoop van energie voor de periode 2021-2025? Dat kan nog! Als u aanvullend bij EVS kiest voor groene energie, spaart u de planeet zonder uw portemonnee te schaden!

In 2021 is ons inkoopcollectief Energie Voor Scholen van start gegaan met een nieuwe collectieve periode die loopt tot en met 2025. Het totale benodigde volume van zo’n 6.000 locaties wordt in opdracht van onder andere VOS/ABB ingekocht met advies van Hellemans Consultancy. EVS hanteert een scherpe inkoopstrategie door dagelijks de markt te volgen.

Het resultaat is in 2021 al direct merkbaar: het tarief is lager dan vorig jaar, ook als u aanvullend kiest voor groene energie. Als u een slimme meter heeft, zijn het verbruik en de kosten als onderdeel van het contract zichtbaar in het online monitoringsysteem EnergyPanel.

Let op: meedoen met het collectief kan nog! Als u al deelneemt maar nog niet aanvullend heeft gekozen voor groene energie, kunt u ook dat alsnog doen. Zo kunt u het energiegebruik van uw organisatie CO2-neutraal maken!

Meer weten? Ga naar www.energievoorscholen.nl of neem contact op met Karin Michgels, michgels@hellemansconsultancy.nl of 06 – 236 90 288.

Deel dit bericht: