Het katern over arbobeleid en veiligheid is herzien. Als uw organisatie bij VOS/ABB is aangesloten, kunt u het vernieuwde katern downloaden.

In de nieuwe uitgave komt onder andere de in 2017 gewijzigde Arbowet aan bod, die nadruk legt op ziekteverzuimpreventie. Maar er is natuurlijk meer beweging op het gebied van arbobeleid en veiligheid. Gezond en veilig werken staat volop in de schijnwerpers. Mensen worden steeds ouder en om sociale voorzieningen in stand te houden, werken we allemaal langer door. Duurzame inzetbaarheid wint daardoor aan belang. Het gericht inzetten van maatregelen in de preventieve sfeer zorgt ervoor dat mensen gemotiveerd blijven.

Het herziene katern is samengesteld door HRM-expert Ivo Israel van VOS/ABB. Het is niet in druk uitgebracht, maar in een eenvoudige printvriendelijke versie.

Als u vragen over arbobeleid en veiligheid heeft, kunt bij VOS/ABB terecht voor advies! Neem daarvoor contact op met de Onderwijsjuristen van VOS/ABB: 0348-405250 op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur, onderwijsjuristen@vosabb.nl.

Katern Arbobeleid en veiligheid downloaden

Deel dit bericht: