In november organiseren wij drie bijeenkomsten voor onze regionale kennisnetwerken Governance. Het thema dit keer: de relatie tussen de gemeenten en het openbaar onderwijs.

De gemeenten hebben als externe toezichthouders een speciale rol ten aanzien van het openbaar onderwijs. Tijdens de bijeenkomsten vertellen governance-experts van VOS/ABB alles over de (wettelijke) relatie tussen het openbaar onderwijs en de gemeenten. Deelnemers krijgen de gloednieuwe en informatieve VOS/ABB-brochure Relatie tussen de gemeente en het openbaar onderwijs.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor bestuurders en toezichthouders van openbare en algemeen toegankelijke scholen en voor gemeenteraadsleden, wethouders en ambtelijke ondersteuners.

Wanneer, waar en aanmelden

De bijeenkomsten zijn op:

De bijeenkomsten starten om 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) en duren tot ongeveer 18.00 uur. Daarna kunt u tot 19.00 uur tijdens een buffet elkaar nader ontmoeten en napraten.

De kosten voor deelname bedragen €100 per persoon. Dat is inclusief twee exemplaren van onze uitgave Relatie tussen de gemeente en het openbaar onderwijs.

U kunt zich online aanmelden.

Deel dit bericht: