Bij VOS/ABB in Woerden is op 18 februari een extra informatiebijeenkomst over de nieuwe CAO PO 2014-2015. Deelname is gratis en alleen mogelijk als uw organisatie bij VOS/ABB is aangesloten (let op: de bijeenkomsten op 5 en 12 februari zijn VOL!).

De definitieve teksten van nieuwe cao voor het primair onderwijs zijn na maandenlange onderhandelingen tussen de sociale partners op 10 december bekendgemaakt. Nu de inhoud van cao (eindelijk) vastligt, organiseren de adviseurs Céline Adriaansen en José van Snek van VOS/ABB speciale informatiebijeenkomsten.

Tijdens deze bijeenkomsten zal onder andere het speciale stappenplan voor de implementatie van de nieuwe cao worden besproken, dat VOS/ABB in november heeft opgesteld. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor schoolbestuurders, -directeuren en P&O’ers.

Wanneer en waar?

De bijeenkomsten op de donderdag 5 en 12 februari van 13.00 tot 16.00 uur bij VOS/ABB in Woerden zitten VOL! Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan niet meer.

De bijeenkomst op woensdag 18 februari zit nog niet vol, maar er is al wel veel belangstelling. Als u hier naartoe wilt, is het raadzaam u snel aan te melden. Deze bijeenkomst is ook van 13.00 tot 16.00 uur bij VOS/ABB in Woerden.

Aanmelden

U kunt zich voor de extra bijeenkomst op 18 februari aanmelden door een mailtje te sturen naar welkom@vosabb.nl onder vermelding van ‘Bijeenkomst CAO PO’. Vermeld ook uw naam, de organisatie waarvoor u werkt en uw telefoonnummer.

Deelname is gratis en alleen mogelijk als uw organisatie bij VOS/ABB is aangesloten. Vanwege de grote belangstelling van onze leden kunnen niet-leden niet deelnemen, ook niet tegen betaling.

Informatie: Helpdesk,0348-405250 van 09.30 tot 12.30 uur, helpdesk@vosabb.nl

Deel dit bericht: